• pink-watercolor-wedding-card-landscape-23

  Inwonerportaal

 • Vergroten eigen regie

  Met het cliëntvolgsysteem WIZportaal geeft u de inwoner volledige regie over het eigen traject. Zo kan de inwoner zelf aanvragen en meldingen doen, heeft die inzage in eigen gegevens en kan die allerlei zaken online regelen, zoals het uploaden van documenten, invullen van formulieren, aanpassen van een doelen en acties in het ondersteuningsplan, enz. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op maat content, zoals externe links, video’s en informatie, te delen met de inwoner en is het mogelijk om digitaal te communiceren.


  Door de combinatie van het inwonerportaal met het ketenpartnerportaal van WIZportaal, geeft u uw inwoner niet alleen een portaal waarmee het inzage heeft in eigen gegevens, maar een portaal waarmee het digitaal kan samenwerken met hulpverleners van binnen én buiten de gemeente! Niet alleen super handig voor de inwoner, maar ook veilig en zeer tijdbesparend voor de zorgprofessionals van uw gemeente.


 • evreden-9
 • evreden-8
 • Doorontwikkeling in co-creatie

  Het inwonerportaal is volledig in co-creatie met gemeenten die al klant zijn ontwikkeld. Zowel vanuit een vooruitstrevende visie op “selfservice voor de inwoner” als ervaring met het gebruik van inwonerportaal in de praktijk voegen we telkens nieuwe functionaliteiten toe die bijdragen aan meer zelfredzaamheid. Wij maken hierbij gebruik van de feedback de wij krijgen vanuit onze klantpanels. Door te ontwikkelen vanuit het perspectief van de inwoner, borgen wij dat ons inwonerportaal zowel qua design, klantreizen en functionaliteit naadloos aansluit bij wat de inwoner wil en nodig heeft. Alleen op deze manier geloven wij erin dat een inwonerportaal echt een wezenlijke bijdrage levert aan meer zelfredzaamheid van de inwoner. Sluit uw organisatie zich aan bij onze gezamenlijke ambitie?  


Cookie-instellingen