• pink-watercolor-wedding-card-landscape-22

  Stipter In2Data

 • De oplossing voor datagedreven werken in het sociaal domein

  Stipter In2Data is dé partner voor gemeenten, regio's en zorgaanbieders die streven naar datagedreven besluitvorming. Onze geavanceerde Business Intelligence-oplossingen bieden diepgaand inzicht en grip op uw data, van monitoring tot voorspellende analyses. Met gebruiksvriendelijke dashboards en flexibele technologieën helpen we u betere beslissingen te nemen. Ontdek vandaag nog hoe Stipter In2Data uw organisatie kan ondersteunen.

Wat biedt Stipter In2Data?

 • blue-and-white-modern-technology-company-logo-6

  Datagedreven inzichten

  Krijg een helder beeld van uw data met krachtige dashboards en rapportages, afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.


 • evreden-6

  Voorspellende modellen

  Ontwikkel prognosemodellen op basis van trendanalyses, zodat u toekomstige ontwikkelingen kunt voorspellen en tijdig kunt reageren.


 • blue-and-white-modern-technology-company-logo-8

  KPI's en benchmarking

  Monitor uw prestaties met Key Performance Indicators (KPI's) en vergelijk ze met benchmarks om uw zorgaanbod te optimaliseren.


 • Hoe werkt het?

  Bij Stipter In2Data geloven we in flexibiliteit en toegankelijkheid. Daarom bieden we een oplossing die onafhankelijk kan worden ingezet. Of uw gegevens nu afkomstig zijn van verschillende systemen of leveranciers, onze oplossing integreert naadloos en staat los van externe factoren. Met onze gebruiksvriendelijke dashboards, ontwikkeld met behulp van de krachtige Microsoft Power BI-technologie, heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig waardevolle inzichten opdoen en cruciale beslissingen nemen.

 • zonder-titel-300-x-300-px-200-x-100-px-1600-x-1100-px
 • Waarom kiezen voor Stipter In2Data?

  Bij Stipter In2Data staat data-actualiteit voorop. Dankzij onze innovatieve API-koppelvlakken wordt uw data automatisch bijgewerkt, met een maximale vertraging van slechts 24 uur. Onze toegewijde consultants staan ook altijd voor u klaar. Of het nu gaat om implementatieondersteuning, training of doorlopend advies, we bieden de expertise die u nodig heeft om het maximale uit onze oplossing te halen. Bovendien organiseren we regelmatig cursussen over het gebruik van Power BI in het sociaal domein, zodat u en uw team altijd up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Met Stipter In2Data bent u verzekerd van een partner die niet alleen innovatieve technologieën levert, maar ook de ondersteuning biedt die u nodig heeft om succesvol te zijn.

 • kopie-van-blue-and-white-modern-technology-company-logo-24

  Robin de Haas

  (BI) Consultant

  Voor meer vragen over Stipter In2Data kunt u mailen naar robin.dehaas@stipter.nl

Cookie-instellingen