• pink-watercolor-wedding-card-landscape-18

  Wizter

 • Goede zorg en ondersteuning aan inwoners met Wizter

  Wizter is de complete softwareoplossing voor regievoering en backoffice, Wmo en Jeugdzorg. Met Wizter beschikt u over een bewezen integrale oplossing voor inwoners en professionals, waarin flexibiliteit en wendbaarheid “aan de voorkant” en automatisering aan de achterkant” optimaal in balans zijn. Met Wizter wordt dus het gehele proces van melding tot planvorming en declaratieverwerking ondersteund. Wij zetten hierbij in op standaardisatie waar kan en maatwerk waar moet. Door vergaande automatisering van standaardprocessen kunt u zich maximaal richten op de zaken die er écht toe doen: het leveren van goede zorg en ondersteuning aan inwoners. • black-closed-sign-landscape-poster-3
 • ontwerp-zonder-titel-50
 • Bewezen frontoffice-oplossing voor professionals en inwoners

  Wizter is de softwareoplossing voor regievoering, Wmo en Jeugdzorg. De 'voorkant' van Wizter is een bewezen frontoffice-oplossing die voorziet in integrale en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor professionals én inwoners.


  Flexibel en gebruiksvriendelijk

  Wizter bestaat uit een flexibele, gebruiksvriendelijke frontoffice-oplossing, die integrale dienstverlening (één gezin, één plan, één regisseur) dicht bij de burger mogelijk maakt. Deze oplossing is volledig webbased en kunt u uitstekend als mobiele toepassing inzetten. Uw professionals kunnen door slimme real-time koppelingen 24/7 bij accurate en actuele cliëntgegevens. Daarnaast kunt u in Wizter de cliënt zelf de regie laten voeren over zijn eigen dossier.


  Meer informatie over regie op zorg?

 • Bewezen backoffice-oplossing ontzorgt de backofficemedewerker

  Wizter is de softwareoplossing voor regievoering, Wmo en Jeugdzorg. De 'achterkant' van Wizter is een bewezen backoffice-oplossing die eenvoud biedt in beheerstaken.


  Wizter ontzorgt backofficemedewerker

  Wizter biedt eenvoud in beheerstaken. Als een sterke motor onder water handelt Wizter nagenoeg volledig automatisch alle financieel administratieve processen af. Toewijzingen worden automatisch verstuurd, declaraties automatisch gecontroleerd en berichtenverkeer naar SVB en CAK volledig geautomatiseerd. Dit scheelt u veel tijd en onnodige administratie.


  Meer informatie over administratieve lastenverlichting?


 • ontwerp-zonder-titel-47
 • evreden-13
 • Datagedreven oplossing voor efficiënt werken

  Ontdek hoe onze bewezen backoffice-oplossing uw datagedreven werkprocessen optimaliseert en uw backofficemedewerkers ontzorgt.


  Datagedreven werken met Wizter

  Wizter biedt een solide basis voor datagedreven werken door uitgebreide data-analyse en rapportagemogelijkheden. Onze software voorziet in de levering van data uit een datawarehouse en biedt ook de mogelijkheid om in co-creatie met andere gemeenten rapportages te ontwikkelen. Deze rapportages bieden niet alleen verantwoording, maar ook waardevolle prognoses voor inkoop, beleid, contractmanagement en verantwoording aan bijvoorbeeld de gemeenteraad.


  Meer informatie over datagedreven werken?


 • kopie-van-blue-and-white-modern-technology-company-logo-27

  Marvin Hendrikse

  Commercieel directeur

  Voor meer vragen over Wizter kunt u mailen naar marvin.hendrikse@stipter.nl

 • Demo aanvragen voor datagedreven werken, regie op zorg en/of administratieve lastenverlichtingCookie-instellingen