• pink-watercolor-wedding-card-landscape-19

  MO-platform

 • Ontdek Stipter's MO-Platform voor Efficiënte Jeugd en Wmo-uitvoering

  Al sinds 2007 bieden wij ondersteuning aan gemeenten met deskundige medewerkers en state-of-the-art ICT-oplossingen, gericht op het vereenvoudigen en automatiseren van zorgprocessen binnen het sociale domein. Ontdek nu Stipter's innovatieve Maatschappelijk Ondersteuningsplatform (MO-platform), het kloppende hart van onze dienstverlening voor efficiënte Wmo en Jeugduitvoering.

 • blue-and-white-modern-technology-company-logo-4

  Doorontwikkeling standaarden

  Vanuit Het MO-Platform onderhouden wij de contacten met ketenpartners, zoals het Ketenbureau, Sociale Verzekeringsbank en het Centraal Administratiekantoor. We zijn continue betrokken bij de doorontwikkeling van landelijke standaarden, waaronder het GGK-berichtenverkeer, iPGB en iEB. Doordat we vanaf de start betrokken zijn, bent u er van verzekerd dat het MO-Platform altijd voldoet aan de landelijke standaarden. We garanderen dat landelijke standaarden automatisch worden geïmplementeerd en beschikbaar worden gesteld in het MO-Platform als onderdeel van onze dienstverlening.

 • ontwerp-zonder-titel-51

  Maximale ontzorging

  Het MO-Platform is expert in de backofficeprocessen. Deze zijn in de SAAS-oplossing zodanig vormgegeven dat handmatige werkzaamheden tot het absolute minimum worden beperkt. Waarin we ons onderscheiden is dat niet alleen de `happy flow´ wordt ondersteund, maar ook uitzonderingen. Neem bijvoorbeeld de uitgebreide functionaliteit voor het ondersteunen van eenmalige en periodieke betalingen rechtstreeks aan burgers, het automatisch verrekenen van declaraties met voorschotten of het dicht kunnen zetten van boekjaren. De jarenlange ervaring maakt dat de processen van toewijzing tot en met betaling tot in de perfectie zijn geautomatiseerd, ingericht in lijn met uw beleid en inkoopafspraken.

 • blue-and-white-modern-technology-company-logo-5

  Maximale sturing


  Het MO-Platform biedt ruimschootse rapportages waarmee u kan sturen op de kwaliteit en processen. U heeft altijd real-time zicht op de (status van) declaraties, eigen bijdrage en PGB-afhandeling. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau heeft u zicht op de uitvoering van de processen. Ook kunt u eenvoudig verantwoording afleggen over de rechtmatigheid van processen. Verder biedt het MO-Platform de basis voor de inrichting van uw contractmanagement met zorgaanbieders.

 • Ontdek de mogelijkheden

  Stap in de wereld van efficiënte Wmo en Jeugduitvoering met Stipter's MO-Platform. Bovendien bieden we mogelijkheden voor uitbreiding naar andere werkvelden binnen het sociale domein, zoals werk en inkomen.

 • kopie-van-blue-and-white-modern-technology-company-logo-28

  Stef Verhage

  Tendermanager

  Voor meer vragen over het MO-Platform kunt u mailen naar stef.verhage@stipter.nl

Cookie-instellingen