• pink-watercolor-wedding-card-landscape-16

    Slimme zorgtoewijzing

  • 𝐒π₯𝐒𝐦𝐦𝐞 π™π¨π«π π­π¨πžπ°π’π£π³π’π§π : π„πŸπŸπ’πœπ’Γ«π§π­π’πž π•πžπ«π‘π¨π¨π π, π–πšπœπ‘π­π₯𝐒𝐣𝐬𝐭𝐞𝐧 π•πžπ«π€π¨π«π­

    In de huidige zorgomgeving is het beheren van wachtlijsten een voortdurende uitdaging voor gemeenten, vooral in sectoren waar schaarse zorg, zoals Huishoudelijke Ondersteuning, wordt geboden. Om dit probleem aan te pakken, heeft het MO-platform een innovatieve Wachtlijstbemiddelingsmodule ontwikkeld, gericht op het efficiΓ«nter maken van het toewijzingsproces.


    Door een lean procesbenadering is de functionaliteit van deze module tot stand gekomen. Deze aanpak resulteerde niet alleen in een oplossing die gemeenten ondersteunt, maar ook in dashboards die real-time inzicht bieden in wachttijden en beschikbare capaciteit. Hierdoor kunnen gemeenten proactief reageren op veranderingen in de vraag naar zorg.

    De kracht van deze module wordt versterkt door de integratie met de Wizter-oplossing, waardoor een holistische benadering van zorgtoewijzing mogelijk wordt. Dit verbetert niet alleen de front- en backofficeprocessen, maar verhoogt ook de algehele efficiΓ«ntie van het zorgsysteem.


    Bent u als gemeente geΓ―nteresseerd in het verkorten van wachtlijsten en het verbeteren van de toegang tot zorg? Vraag dan nu een demo aan via onderstaande link en ontdek hoe de Wachtlijstbemiddelingsmodule en Wizter-oplossing concrete oplossingen bieden voor uw zorgtoewijzingsbehoeften.

  • 1708343684816fff

Demo aanvragen voor datagedreven werken, regie op zorg en/of administratieve lastenverlichting


Bedankt voor uw aanvraag. Wij proberen om z.s.m. contact met uw op te nemen!

Cookie-instellingen